Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Reseräkningar

Resenären ska lägga papperskopian med tillhörande bilagor och ifylld verksamhet i postfacket ”Reseräkningar" på Medicinaregatan 9A eller skicka reseräkningen till Linn Våglund, Box 440, 405 30 Göteborg. OBS! glöm inte fylla i verksamheten på papperskopian, utan verksamhet kan inga ersättningar betalas ut. För att få ut ersättningar och traktamente måste administratörerna ha reseräkningen senast den 5:e varje månad för att det ska komma med löneutbetalningen den 25:e.

Resenären ska lägga in reseräkningarna i egenrapporteringen. Detta ska göras senast en månad efter att resan avslutades. Här hittar du en checklista ska bockas av och bifogas med reseräkningen. I checklistan finns det som ska vara bilagt till reseräkningen. Alla som varit ute och rest måste redovisa sin resa och för de som inte yrkar några utlägg ska ett intyg lämnas in till reseadministratören, här gäller samma regel att intyget ska lämna in senast en månad efter resan avslutades.

Linn Våglund granskar institutionens reseräkningar. Epost: linn.vaglund@gu.se

Sidansvarig: Chatrine Butler|Sidan uppdaterades: 2017-01-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?