Avd för medicinsk genetik och klinisk genetik

Besöksadress: Medicinaregatan 9 a-b, 40530 Göteborg

Fax: 031-41 61 08/031-84 21 60

Senaste publikationer

A Genome-Wide Association Meta-Analysis of Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder Symptoms in Population-Based Pediatric Cohorts
C. M. Middeldorp, A. R. Hammerschlag, K. G. Ouwens, M. M. Groen-Blokhuis, B. St. Pourcain et al.
Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Loci associated with ischaemic stroke and its subtypes (SiGN): a genome-wide association study.
SL Pulit, PF McArdle, Q Wong, R Malik, K Gwinn et al.
The Lancet. Neurology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016
Artikel i vetenskaplig tidskrift

A genome-wide association meta-analysis of diarrhoeal disease in young children identifies FUT2 locus and provides plausible biological pathways.
Mariona Bustamante, Marie Standl, Quique Bassat, Natalia Vilor-Tejedor, Carolina Medina-Gomez et al.
Human molecular genetics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Lowered Expression of Tumor Suppressor Candidate MYO1C Stimulates Cell Proliferation, Suppresses Cell Adhesion and Activates AKT
Kittichate Visuttijai, Jennifer Pettersson, Y. M. Azar, I. van den Bout, C. Orndal et al.
Plos One, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016
Artikel i vetenskaplig tidskrift

The ALK inhibitor PF-06463922 is effective as a single agent in neuroblastoma driven by expression of ALK and MYCN
Jikui Guan, E. R. Tucker, Haiying Wang, D. Chand, L. S. Danielson et al.
DMM Disease Models and Mechanisms, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016

Mismatch repair gene mutation spectrum in the Swedish Lynch syndrome population
K. Lagerstedt-Robinson, Anna Rohlin, C. Aravidis, B. Melin, Margareta Nordling et al.
Oncology Reports, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016

Namn Titel Telefon E-post
Behboudi, Afrouz Forskare 031-343 6295 afrouz.behboudi@gu.se
Eriksson, Ingrid Forskningssjuksköterska, Forskningssjuksköterska inom Strokestudien SAHLSIS 031-3435911 ingrid.eriksson@gu.se
Nordling, Margareta Oavlönad docent 031-343 4162 margareta.nordling@clingen.gu.se

Visar 1 - 10 av 291

2016

Artikel i vetenskaplig tidskrift

SL Pulit, PF McArdle, Q Wong, R Malik, K Gwinn et al.
The Lancet. Neurology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016

Human molecular genetics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016

Plos One, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Jikui Guan, E. R. Tucker, Haiying Wang, D. Chand, L. S. Danielson et al.
DMM Disease Models and Mechanisms, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2016

Mismatch repair gene mutation spectrum in the Swedish Lynch syndrome population