Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Karin Ahlman

Forskningslaborant

Karin Ahlman
Forskningslaborant
karin.ahlman@medkem.gu.se
031-786 3861

Postadress: Box 440, 40530 Göteborg
Besöksadress: Medicinaregatan 9A , 41390 Göteborg


Avd för medicinsk kemi och cellbiologi vid Institutionen för biomedicin (Mer information)
Box 440
40530 Göteborg
Fax: 0 31-41 61 08

Besöksadress: Medicinaregatan 9 a-b , 40530 Göteborg

Senaste publikationer

Immunogenic and adjuvant properties of Haemophilus ducreyi lipooligosaccharides.
Annika Lundqvist, Joanna Kubler-Kielb, Susann Teneberg, Karin Ahlman, Teresa Lagergård
Microbes and infection / Institut Pasteur, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2009
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Induction of apoptosis/necrosis in various human cell lineages by Haemophilus ducreyi cytolethal distending toxin.
Catharina Wising, Josef Azem, Madeleine Zetterberg, Liselott A Svensson, Karin Ahlman et al.
Toxicon : official journal of the International Society on Toxinology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2005
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 6 av 6

2010

2009

Immunogenic and adjuvant properties of Haemophilus ducreyi lipooligosaccharides.
Annika Lundqvist, Joanna Kubler-Kielb, Susann Teneberg, Karin Ahlman, Teresa Lagergård
Microbes and infection / Institut Pasteur, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2009
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2007

2005

Induction of apoptosis/necrosis in various human cell lineages by Haemophilus ducreyi cytolethal distending toxin.
Catharina Wising, Josef Azem, Madeleine Zetterberg, Liselott A Svensson, Karin Ahlman et al.
Toxicon : official journal of the International Society on Toxinology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2005
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 6 av 6

Sidansvarig: Cecilia Koskinen|Sidan uppdaterades: 2015-10-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?