Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nycklar och Passerkort

Passerkort

För att nå institutionens lokaler behöver du ha ett GU-kort med korrekt behörighet. Kortet beställer du genom din personliga sida på medarbetarportalen. För att få behörighet behövs en ifylld behörighetsrekvisition (pdf) med ett godkännande av avdelningschef, prefekt eller administrativ chef. Du kan vända dig till ansvarig administratör som hjälper dig med att fylla i och underteckna blanketten.

Är du nyanställd behöver din handledare, gruppledare eller personaladministratör bekräfta att du arbetar i lokalen och ska ha behörighet. Ett mejl till administratören räcker.

För dig som inte är anställd men behöver ha tillgång till institutionens lokaler, finns det två lösningar. För kortare period finns det lånekort. För längre period skapas ett externt GU-kort.

Nyandia Wahome hjälper till med behörighet vid avdelningen för
medicinsk kemi och cellbiologi
på Medicinaregatan 9A och 7B samt
avdelningen för mikrobiologi och immunologi, Medicinaregatan 7A

Nycklar

Behöver du nycklar till institutionens lokaler kontaktar du ansvarig administratör. Nyckeln är en värdehandling och ska lämnas tillbaka då du avslutar din anställning eller då ditt behov av nyckel inte längre finns.

Är du nyanställd behöver din handledare, gruppledare eller personaladministratör bekräfta att du arbetar i lokalen och är i behov av en nyckel. Ett mejl till ansvarig administratör räcker.

Nyandia Wahome hjälper till med nycklar vid vid avdelningen för
medicinsk kemi och cellbiologi
på Medicinaregatan 9A och 7B samt
avdelningen för mikrobiologi och immunologi, Medicinaregatan 7A


Sidansvarig: Chatrine Butler|Sidan uppdaterades: 2017-04-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?