Avd för klin kemi och transfusionsmedicin

Leveransadress: Medicinaregatan 1 G
Besöksadress: Bruna stråket 11 B V 5 SU/Sahlgrensk, 413 45 Göteborg

Senaste publikationer

Recombinant Glycoprotein E of Varicella Zoster Virus Contains Glycan-Peptide Motifs That Modulate B Cell Epitopes into Discrete Immunological Signatures
Rickard Nordén, Jonas Nilsson, Ebba Samuelsson, C. Risinger, C. Sihlbom et al.
International Journal of Molecular Sciences, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Insulin-Driven PI3K-AKT Signaling in the Hepatocyte Is Mediated by Redundant PI3Kα and PI3Kβ Activities and Is Promoted by RAS.
Angela Molinaro, Barbara Becattini, Arianna Mazzoli, Augusto Bleve, Lucia Radici et al.
Cell Metabolism, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Cardiac troponin T concentrations and patient-specific risk of myocardial infarction using the novel PALfx parameter.
Damiano Ognissanti, Christian Bjurman, Martin J Holzmann, Elvar Theodorsson, Max Petzold et al.
Clinical biochemistry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Minimal residual disease assessed with deep sequencing of NPM1 mutations predicts relapse after allogeneic stem cell transplant in AML.
Erik Malmberg, Sofie J. Alm, Malin Nicklasson, Vladimir Lazarevic, Sara Ståhlman et al.
Leukemia & lymphoma, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019

The Role of Apolipoprotein E Isoforms in Alzheimer's Disease
A. R. Roda, Laia Montoliu-Gaya, S. Villegas
Journal of Alzheimers Disease, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

CD99 expression is strongly associated with clinical outcome in children with B-cell precursor acute lymphoblastic leukaemia
Dongfeng Chen, Alessandro Camponeschi, Qingqing Wu, Natalija Gerasimcik, Huiqi Li et al.
British Journal of Haematology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Global distribution of DNA hydroxymethylation and DNA methylation in chronic lymphocytic leukemia.
Sara Wernig-Zorc, Mukesh Pratap Yadav, Pradeep Kumar Kopparapu, Mats Bemark, Hallgerdur Lind Kristjansdottir et al.
Epigenetics & chromatin, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019

Visar 1 - 10 av 599

2019

Rickard Nordén, Jonas Nilsson, Ebba Samuelsson, C. Risinger, C. Sihlbom et al.

Cell Metabolism, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019

Clinical biochemistry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019