Avd för klin kemi och transfusionsmedicin

Leveransadress: Medicinaregatan 1 G
Besöksadress: Bruna stråket 11 B V 5 SU/Sahlgrensk, 413 45 Göteborg

Senaste publikationer

Effect of circadian rhythm, age, training and acute lameness on serum concentrations of cartilage oligomeric matrix protein (COMP) neo-epitope in horses
S. Ekman, Anders Lindahl, Ulla Ruetschi, A. Jansson, K. Bjorkman et al.
Equine Veterinary Journal, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

The Traceability of Mesenchymal Stromal Cells After Injection Into Degenerated Discs in Patients with Low Back Pain.
Helena Barreto Henriksson, Nikolaos Papadimitriou, Daphne Hingert, Adad Baranto, Anders Lindahl et al.
Stem cells and development, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019

Characterization of host defense molecules in the human pancreas
A. Stenwall, S. Ingvast, O. Skog, Olle Korsgren
Islets, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Insulin-Driven PI3K-AKT Signaling in the Hepatocyte Is Mediated by Redundant PI3Kα and PI3Kβ Activities and Is Promoted by RAS.
Angela Molinaro, Barbara Becattini, Arianna Mazzoli, Augusto Bleve, Lucia Radici et al.
Cell Metabolism, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Minimal residual disease quantification by flow cytometry provides reliable risk stratification in T-cell acute lymphoblastic leukemia.
S Modvig, H O Madsen, S M Siitonen, S Rosthøj, A Tierens et al.
Leukemia, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

beta-Mannosidosis caused by a novel homozygous intragenic inverted duplication in MANBA
Maria K. Blomqvist, M. F. Smeland, J. Lindgren, P. Sikora, Hmfr Stensland et al.
Cold Spring Harbor Molecular Case Studies, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Recombinant Glycoprotein E of Varicella Zoster Virus Contains Glycan-Peptide Motifs That Modulate B Cell Epitopes into Discrete Immunological Signatures
Rickard Nordén, Jonas Nilsson, Ebba Samuelsson, C. Risinger, C. Sihlbom et al.
International Journal of Molecular Sciences, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019

Visar 1 - 10 av 604

2019

Stem cells and development, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019

Characterization of host defense molecules in the human pancreas
A. Stenwall, S. Ingvast, O. Skog, Olle Korsgren
Islets, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019

Cell Metabolism, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

S Modvig, H O Madsen, S M Siitonen, S Rosthøj, A Tierens et al.
Leukemia, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019

Artikel i vetenskaplig tidskrift

Rickard Nordén, Jonas Nilsson, Ebba Samuelsson, C. Risinger, C. Sihlbom et al.
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Cardiac troponin T concentrations and patient-specific risk of myocardial infarction using the novel PALfx parameter.
Damiano Ognissanti, Christian Bjurman, Martin J Holzmann, Elvar Theodorsson, Max Petzold et al.
Clinical biochemistry, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019

Visar 1 - 10 av 604