Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vill du ansöka via GU?

Om du inte har en arbetsgivare som betalar utbildningen men du ändå vill söka in kan du göra det via ordinarie ansökan till universitetetskurser via antagning.se

För att veta vilka krav och dokument du måste ladda upp för att visa att du är behörig för att läsa utbildningen via universitetet eller vad som gäller för att kunna få bedömnd reell kompetens, besök antagningsinformation vid Göteborgs universitet: https://utbildning.gu.se/anmalanochantagning

Du kan också mer om universitetsutbildningen på den externa sidan för programmet eller besök studentportalen för att få lite mer detaljerad information om kursinnehåll mm.

 

Tänk på

Kommer du från Danmark eller Norge och vill söka in via antagning.se? 

Kom ihåg att lägga upp vidimerade betyg (både gymnasiebetyg och betyg från högre utbildning) och vidimerade intyg (exempelvis arbetsgivarintyg och anställdningsbevis för att visa reell kompetens) på antagning.se för att kunna visa din behörighet. Läs mer.

 

Sidansvarig: Evelyn Vilkman|Sidan uppdaterades: 2020-03-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?